Produkter

Coaching/Mentoring: 1050pr time

Kampagne tilbud:

1 time700kr

3 timer 1.950kr

10 timer 6.000kr

Der kan laves individuelle rabataftaler ved længere forløb.


Uanset hvilke udfordringer du står overfor, kan coaching hjælpe dig til at opnå indsigt, forståelse og derigennem handlekraft og accept.

Mentor tilbydes som oftest til personer, der har brug for støtte i forbindelse med udfordringer, så som angst eller lignende. Eller som fastholdelsesmentor i forbindelse med uddannelse, job eller praktik.


Foredrag: Fra 5.000kr

Foredrag om Hardcore Lykketræning.

Inspirerende foredrag af Odin Mik

Hardcore Lykketræning giver dig den robusthed du måske mangler, det mod der skal til at tage førsteskridt mod at bryde et mønster. Og måske skabe et liv, fri at stress og usikkerhed, fri af fortidens skygge og fremtidens bekymringer.

Hardcore Lykketræning er et nyt sæt færdigheder, der hjælper med at skabe perspektiv, med at være tilstede i nuet og med at opleve ægte vedvarende lykke.

Foredraget er en intro til kurset Hardcore Lykketræning.

Odin Mik Joens provokerer kærligt de overbevisninger de fleste af os har om hvad og hvem vi er, og hvorfor vi føler som vi gør. Samt giver et bud på hvad der skal til for at opnå tilfredshed/lykke. (se mere her)

Han fortæller også sin egen historie om hans opgør med fortiden og hvorfor han udviklede Hardcore Lykketræning og hvad det er han syntes det er så vigtigt at vi alle skal vide.


Workshops: Fra 9.000kr

En intro til Hardcore Lykketræning.

En dag med spændende øvelser i alt, fra anerkendelse af os selv og af hinanden, til en dybere forståelse af motivation. Workshoppen tager udgangspunkt i Odin Mik's Hardcore Lykketrænings kursus og præsenterer blandt andet de 8 lykkeværktøjer. Og så er der garanti for en særdeles underholdende dag, med masser læring og latterkramper.


Meditation uden bullshit.
En meditationsworkshop uden røgelsespinde og citarmusik, men med fokus på den dokumenterede effekt, af daglig simpel meditation. På workshoppen gennemgår Odin flere forskellige meditationstyper og fortæller om hvorfor meditation bliver mere og mere populært. (se mere her)

Odin Coaching v/Odin Mik +45 61 67 62 60 info@odincoaching.dk