Hardcore Lykketræning

Lykke handler ikke om at være den bedste, eje det rigtige hus eller den rigtige bil. Det handler heller ikke om at være populær eller selvsikker. I virkeligheden handler det om at føle sig tryg, ikke være fyldt at tanker om bekymringer om fremtiden eller skyld eller skam fra fortiden. Det handler også om at lære at lægge grublerier, vurderinger, bedømmelser og overvejelser fra sig. Det lyder selvfølgelig nemt nok, men faktum er at det viser sig faktisk at det er det.


Lykketræning handler i alt sin enkelthed om at være tilstede her og nu. Ikke ved at kæmpe for at mærke nuet eller ved at slås med vold og magt for at sparke de presserende tanker ud. I stedet handler det om at lære at lade tanker være, at lade være med at kæmpe og at opdage at det faktisk er helt ok.


Lykketræning indeholder elementer af den metakognitive tilgang, udviklet af Andrian Wells og bragt til danmark af blandt andet Pia Callesen. Der er også elementer af Eckhart Tolles tilgang, som handler om at mærke nuet og ikke dvæle for meget ved fortid eller fremtid. Alt sammen krydret med humor, kærlighed til livet og mine egne erfaringer.


Hvis du er stresset, angst, deprimeret, bekymret, har lavt selvværd eller bare føler at dit liv ikke er som det burde være, så er lykketræning noget for dig. Dig der trænger til en ny vinkel, ny inspiration og motivation og i særdeleshed dig der er parat til at bryde mønstre.


Vel mødt

OdinOdin Coaching v/Odin Mik +45 61 67 62 60 info@odincoaching.dk