Udtalelser

UDTALELSER

Udtalelserne herunder er givet med samtykke fra den enkelte. Visse navne er ændret da personen gerne ville ære anonym. De fleste udtalelser er afkortet eller redigeret, med den enkeltes accept. Der er ingen som Odin, simpelthen ingen.


Jeg har lidt af depressioner og angst igennem mange år. Jeg har prøvet mange forskellige slags behandlinger og været på mange forskellige slags medicin. Jeg har mistet venner, mine forhold har været problematiske og jeg har haft meget svært ved at holde fast i et job.
Jeg fik først Odin som mentor via min kommune og senere valgte jeg selv at betale for yderlige 20 sessioner. Det er de bedste penge jeg nogensinde har brugt, for jeg føler virkelig at det har sat mig fri.
Første gang jeg satte mig i stolen foran Odin, følte jeg mig usikker og opgivende og havde mest af alt lyst til at tude og ikke holde op igen. Jeg har siddet foran SÅ mange psykologer og psykiatere gennem tiden at jeg næsten ikke orkede at skulle møde endnu et menneske jeg skulle fortælle om alt det møg jeg har været igennem.
Jeg fik da også tudet en hel masse og fik også fortalt en lille smule af min historie. Men vi snakkede mere om hvad der foregik i mit hoved på det tidspunkt.
Da jeg rejste mig fra stolen da første time sluttede, følte jeg mig opløftet og fuld af forhåbninger for fremtiden. Den dag gik jeg hjem med en ny forståelse, nemlig at jeg ikke er den grimme, uintelligente pige, som ingen kan li. Jeg opdagede at mine problemer egentlig ikke var problemer, men mere forestillinger om hvem jeg er og hvad jeg kan. Altså bare tanker.
Jeg overtænker stadig de fleste ting, men jeg lader mig ikke længere guide af tankerne. 
Tusind tak til Odin for hans indsigt, tålmodighed og dejlige varme. Jeg vil anbefale Odin til alle der har brug for et kærligt mentalt los i bagdelen.

Karri 26år

 


Den vildeste oplevelse


Første gang jeg satte mig i ”stolen” hos Odin, var jeg noget skeptisk. Jeg følte at jeg skulle ”holde på mig selv”, ikke udlevere mig selv. En taktik der har virket godt for mig tidligere. Det tog dog ikke mere end godt 10 minutter før jeg havde åbnet op om min fortid, mine følelser, mit misbrug og mit meget lave selvværd.
Jeg både tudede og følte at det hele var lige meget og at jeg lige så godt kunne gå hjem og bo i et hul i jorden.
Men da første session sluttede gik jeg derfra med det største smil og et inderligt håb for min egen fremtid.
Jeg har haft ti sessioner hos Odin og er nu fri af mit misbrug, jeg har fået arbejde, jeg har fået en kæreste, træner fire gange om ugen, spiser sundt og ”vokser” videre hver eneste dag.

Esben (Pædagog 32år)

 


Personligt og professionelt


Før jeg blev coachet af Odin, følte jeg at jeg var faret vild. Jeg følte jeg manglede mening og retning og frygtede at jeg aldrig ville finde nogen af delene.
Jeg forsøgte selv at finde mening være ved at læse selvudviklingsbøger, se youtube videoer om det, f.eks. TED-samtaler. Men det hjalp ikke, jeg følte mig stadig fortabt.
Odin fik mig til at forstå mig selv bedre, jeg forstod, at mit formål ikke var et bestemt mål, men en sti at følge, og det afhænger ikke af, hvad andre forventer af mig, men snarere af, hvad jeg ønsker. Jeg har lært og lærer stadig at give slip i stedet for at prøve at kontrollere mine omgivelser. Den mest betydningsfulde forskel er bevidstheden om min egen værdi som person og viden og værktøjer, der hjælper mig til at nyde turen på den sti jeg har valgt.
Odin er en meget kompetent Coach, der hurtigt fik min fulde tillid. Det har været en meget vigtig oplevelse for mig både professionelt og personligt, det gav mig et nyt perspektiv på livet og på hvordan man lever det.


Jacob 43år virksomhedsleder

 

 

En ægte coach


Jeg ser dig som en rolig, pragmatisk og intelligent mand, hvis naturlige flair og kvaliteter som coach er kombineret med en oprigtig respekt for mennesker. Du er ydmyg, venlig og handler med omtanke og du udstråler naturlig autoritet.
Du har en reel vision og kraft, du er modig og kreativ, respekterer dit miljø, mennesker og omstændigheder. Din passion, strenghed og tålmodighed styrker din og din naturlige kunstneriske flair. Din evne til observation og analyse er eksemplarisk. Du arbejder med en enorm dygtighed, dybde og indsigt, som alle fremhæver din ægthed som en usædvanligt talentfuld professionel. Du har mine stærkeste anbefalinger og taknemmelighed for at jeg har fået din hjælp.


Marikka 56år

 


Et paradigme skift


I løbet af de fire måneder jeg blev coachet af Odin, var jeg i stand til bedre at identificere personlige og professionelle mål og prioriteter. Gennem Odins værktøjer var jeg i stand til at foretage betydelige ændringer der ledte mig mod mine mål. Trin for trin og uge for uge. Odin tilpassede indholdet og metoden baseret på, hvad der fungerede effektivt med mig. Det har været en fornøjelse at blive coachet af Odin, og jeg kan anbefale ham til alle, der leder efter professionel coaching.


Martin 34år (Selvstændig)

 


Odin Hjalp os med at finde hinanden igen.


Da vi begyndte vores 10 sessioner hos Odin, var vi som mange par, optaget af at vinde hver eneste diskussion og skænderi vi havde med hinanden. Det var hårdt og nedbrød langsomt den kærlighed der var mellem os.
Odin Hjalp os med at se intentionen i det den anden sagde og ikke blot fokusere på de ord der fløj frem og tilbage imellem os. Langsom begyndte vi at forstå at vi begge rendte rundt og var bange for at miste den anden, men at vi begge ikke turde udtrykke det.
I dag kommunikere vi helt anderledes. Vi diskuterer og skændes stadig, men nu gør vi det på en helt anden måde. Nu møder vi den anden med et ønske om at forstå hvad det er der anden mener og hvilke ønsker den anden har. Vi er også blevet meget bedre til at gå på kompromis, fordi vi begge har opdaget at vi ikke ”går i stykker” af at give den anden ret eller møde den anden på halvvejen.

Tusind tak for hjælpen Odin.


Maja og Frederik

 


Tak for hjælpen


Jeg fandt Odin igennem en veninde der anbefalede ham fordi han havde hjulpet hende med at tabe sig. Ikke ved at lave lange kedelige kure og hård træning, men ved at tage en ægte beslutning om at gøre noget ved det. Jeg har selv kæmpet med vægten i mange år og tænkte derfor at det var forsøget værd.

Til første session troede jeg at mit ønske om vægttab var det eneste jeg skulle snakke om. Men det fik jeg ikke lov til. Det viste sig at det handlede om noget helt andet. Jeg bar rundt på en rygsæk fuld af fortrydelser fra min fortid og masser af negative tanker om mig selv.

Jeg endte med ikke bare at tabe 11kg, men også med at lære at mærke mig selv. Specielt mine begrænsninger. Men det vigtigste jeg lærte var at de udfordringer livet byder mig er en guide. Som Odin siger, Hulen du frygter indeholder skatten du søger. Sammen med Odin fandt jeg mod til at ændre ikke bare min vægt, men også min tilgang til mange andre ting.


Mette 34år

 


Jeg fandt mit potentiale


Odin har virkelig hjulpet mig med at forbedre min præstation både personligt og professionelt og realisere mit potentiale. Jeg har været coachee hos Odin i omkring seks måneder nu og er mere end tilfreds med resultaterne. Blandt andet hjalp han mig med at identificere og få klarhed over mine personlige og faglige mål, og at tage nogle store skridt hen imod dem, at lære bedre måder at håndtere stress og angst på og at bryde tankemønstre, der holdt mig tilbage. Jeg kan anbefale ham til alle, der ønsker at opnå et af disse punkter. Det har været en fantastisk rejse, og jeg ser frem til at fortsætte den.


Mikael 36år (Selvstændig)

 


Tusind tak Odin


Jeg vil gerne sige dig tak Odin, for din hjælp og for din helt igennem dejlige måde at være på. Du fik mig til at føle mig tryg, gav mig adgang til en indre ro jeg ikke troede var muligt. Jeg ved du siger det er mig selv der har foretaget ændringerne, men jeg havde ikke kunne gøre det uden din guiden og din ukuelige optimisme. Jeg har følt mig forstået, rummet og helt utrolig godt behandlet hos dig. Tak for dig.


Camilla 29år (Angstramt)

 


Jeg fandt indsigt


Odin coachede mig i næsten et år, og dette er året, hvor jeg virkelig voksede både personligt og professionelt. Helt fra starten satte han mig roligt ned og skabte et sikkert, åbent rum, hvor jeg kunne tale og dele frit uden frygt for dom. I hele vores coachingforløb brugte han forskellige værktøjer og teknikker til at hjælpe mig med at frigøre mig fra min fortid og lære at være til stede i nuet og i mig selv.
Jeg elsker virkelig de mange forskellige tilgange, han brugte afhængigt af det emne, vi arbejdede med, og det var sjovt at prøve ting, jeg ikke ville have overvejet før! I den tid Odin coachede mig, voksede jeg væsentligt min tillid til arbejdspladsen, overvandt fobier, behandlede spørgsmål, som jeg havde båret rundt i mange år og vigtigst af alt, lærte at værdsætte mig selv og definere en vej fremad i fremtiden. Jeg kan ikke anbefale Odin stærkt nok til alle, der overvejer en coach. Han er tilgængelig, fleksibel, tålmodig, opmuntrende og altid positiv.


Anders 46år (pædagog)

 


En virkelig dygtig coach


Odin er en utrolig dygtig og intuitiv coach. Han evner både at støtte og guide dig mod dine ønskede resultater og til at belyse ting du end ikke selv havde set. Hans omsorgsfulde natur og medfølelse hjælper dig med at føle dig helt let under coachingsessionerne. Han forbinder dit hjerte og sind i en tydelig sammenhæng, coaching med lidenskab og dybde. Han har også en fantastisk sans for humor! Jeg kan varmt anbefale Odin!


Sara 38år

 


Min Tony Robbins


Odin, du er venlig og medfølende, en der virkelig ønsker at gøre verden til et bedre sted. For mig er det din karakterstyrke, som jeg altid vil huske, ikke bange for at udfordre eller søge at finde større betydning i de små ting der gør en enorm forskel. Du er min Tony Robbins.


Karsten 59år