Ydelser

Ydelser

Coaching


Det handler om dig og din indsigt i dig selv. Jo mere indsigt du har forståelse for dig selv og dine tanker og overbevisninger, jo bedre er dug stillet når du vil ændre dit mindsæt.


Det er ligegyldigt om du har angst, depression, vil foretage en ændring i dit liv eller du bare har brug for at ryste posen. Det er altid det samme der skal til. Du skal opdage at der er mere bonus i den ændring du øsnsker end i at blive hvor du er. Eller at der er mere smerte der hvor du er end der hvor du gerne vil hen.

Hos Odin coaching er det lige netop det vi er eksperter i. At hjælpe dig med at skabe den forståelse. 


Samtalerne foregår på Bakkegården i Humlebæk, men kan efter aftale foregå hos dig, via telefon eller videoopkald.

Personligt mentorskab


Mentorskab er til dig der har brug for et boost og opbakning. I et almindeligt mentorskab, mødes du med en mentor en gang om ugen, samt daglige samtaler.


Et mentorskab er en styrkende relation, en der kan hjælpe med at belyse svagheder og i endu højere grad hjælpe med at finde dine styrker og hjælpe dig med at bygge på dem.

Måske du har brug for hjælp til en hård hverdag, eller måske du står midt i en udfordring. Uanset hvad det er kan en relation i et mentorskab hjlpe dig med at overskue og få klarhed og dermed overskud.


En Mentor kan også hjælpe dig som bisidder til møder, sidde med til eksamner, støtte dig i store beslutninger samt hjælpe dig med at opbygge selvværd og selvtillid på de områder du mangler det.

Meditation


Meditation har flere fordele en du kan forestille dig. Alt fra bedre humør, større dagligt overskud, mere kreativitet til lavere blodtryk og bedre emunforsvar.

Når du mediterer sænkes din puls, din vejrtrækning bliver dybere, og du bruger ilt mere effektivt, dit blodtryk normaliseres, og du sveder mindre. Binyrerne producerer mindre cortisol, altså stesshormon, og sindet ældes i et langsommere tempo.


Ikke nok med at meditation har været brugt i årtusinder, så er der siden 70'erne foretaget tusindvis af undersøgelser der viser hvor magtfuldt et værktøj det er.


Vi afholder jævnligt workshops i meditation (se forsiden for næste dato).

Her kan du få en introduktion til meditation eller få genopfrisket din viden. Vi meditere selvfølgelig en masse, men ser også på hvordan man motivere sig selv til at blive ved og selvfølgelig snakker vi en masse om fordelene og de erfaringer både vi og delatgere har.